huvud

OBS OBS OBS

VI HÅLLER BASTUN STÄNGD FRÅN OMGÅENDE OCH TILLSVIDARE!

På grund av den alltmer stigande ökningen av insjuknade personer i Covid-19 samt att Lysekils Kommun har beslutat stänga badhuset inklusive gym och bastu har styrelsen i Kallbadhusets Vänner idag beslutat att också hålla vår bastu stängd tills vidare!

Vi vill med detta vara delaktiga att göra vad vi kan för att ej belasta sjukvården och vara rädda om varandra!

Vi följer utvecklingen och återkommer längre fram !

Kallbadhuset håller vi dock öppet för medlemmar som vill vinterbada! Se under "Nyheter" för mer information.

Välkommen till sköna bastubad i Kallbadhuset - hoppas vi att vi snart kan få säga igen !

Trivselregler för Kallbadhusets Bastu under Corona pandemin.

För att minska smittspridningen i samhället och att så många som möjligt skall trivas och tycka det är trevligt att basta så bör ni tänka på att:

Vår bastu ligger i direkt anslutning till vackra Gullmaren så det är inte många steg ut till badstegen där man njuter av ett salt dopp i varierande temperatur. Det finns en färskvattens dusch med kallvatten som vi håller igång så länge det inte blir köldegrader. Omklädningshytterna är kalla och öppna utan möjlighet att låsa in personliga prylar.

Du som inte är medlem, är på besök i Lysekil och skulle vilja ta dig en bastuomgång på våra ordinarie bastutider, kan göra så genom att köpa en enkelbiljett. Det kostar 100:- per person och betalningen swischar du till oss:1230973974. Ange Bastubad och vilket datum du vill bada. Kontakta sedan Lars Gustafsson på 0705-896697 för att få koden till entrén och till bastun.

Övriga instruktioner och basturegler finns vid ingången till bastun. Siste person som lämnar bastun - även under pågående ordinarie badtid - låser alltid bastun efter sig. Ev skräp tar var och en med hem till sig. Vi har ingen personal som låser och släcker så alla tar ansvar för vår gemensamma bastu.
Du kan också välja att stötta föreningen i vårt arbete att bevara vårt fina Kallbadhus och bli medlem - se våra medlemspriser här.

Välkomna till vår sköna bastu!

Nedan ser du de tider som beslutades på årsmötet som hölls den 14/10 och gäller från och med torsdag den 22/10 2020 och tillsvidare.

Måndag
Dam 07-14
Herr 14-16

Onsdag
Herr 07-10
Dam 10-14
Herr 14-17
Mix 17-20

Torsdag
Dam 12-20

Fredag
Mix 07-10
Dam 10-14
Mix 14-20

Lördag
Dam 12-15
Mix 15-19

Söndag
Mix 8-12
Dam 12-15
H
err 15-19


För att basta hos oss måste man vara medlem i Kallbadhusets Vänner eller ha löst en enkelbiljett.

Våra priser för 2020 är följande:

100:- per person vid ett badtillfälle. Ej medlemskap i kallbadhusets Vänner. Enkel Bastubiljett
150:- per person Medlemskap i Kallbadhusets Vänner
350:- per person Medlemskap i Kallbadhusets Vänner inklusive Bastu
600:- per familj Medlemskap i Kallbadhusets Vänner inklusive Bastu


Medlemskapet innebär att man har fri tillgång till bastun under de tider som föreningen värmer upp. Tiderna hittas på hemsidan, Facebook samt anslagstavlan på Kallbadhuset. Egna tider för privatpersoner (medlemmar) och företag kan bokas hos Lars Gustafsson tfn 0705-896 697, mot extrakostnad. Medlemmar i Kallbadhusets Vänner betalar 300:- för två timmar.Bastu inne
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion